***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Кедъра: Гласовитите ГЕРБ чакат в засада. Служебният премиер надъхва с оптимизъм


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 13 януари   

 

Казанлък ще се включи в Националния митинг против насилието над животни, оповестяват в от локалната фондация Animal Hope – Кazanlak в формалния си фейсбук профил. Протестът ще се състои в 15:00 часа на 15 януари пред постройката на Районния съд. 

„ През последните месеци фрапантно зачести насилието над животни. Крайно време е институциите да стартират да работят “, показват от организацията и молят всички да се причислят и да покажат, че не са безразлични. 

***

По думите му българските политици не се научиха, че те са назначени от народа и че би трябвало да оказват помощ на страната да върви напред. 

„ Всичко, което чуваме сега, като най-гласовити са от ГЕРБ с техните петима фронтмени, всичко работи за тях. 

Те вършат по този начин, че от всеки скандал да извадят компромати, съответно против „ Продължаваме промяната “. 

Те чакат от засада, с цел да създадат свое ново държавно управление и да оставят статуквото каквото е и да не им разбърка всичките игри, които направиха 12 години “, акцентира Алипиев.

***

Гълъб Донев с забавен оптимизъм, неразбираемо основан на какво: „ …депутатите задължиха освен служебното държавно управление, само че и Европейската комисия. Те сложиха период на Европейска комисия до 31 март да се предоговорят изискванията по ПВУ, което е казус “.

Че е „ казус “, „ казус “ е и звучи доста гордо, само че към този момент е пожелателно, не е ясно дали в Европейска комисия не се смеят шумно на това „ задължаване “, което сега звучи като „ задължаваме “ слънцето да се върти към земята… 

Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата. 

***

„ ГЕРБ очевидно са новият проверяващ орган на прокуратурата. Може би след закриването на спецпрокуратурата те са ново проверяващо звено. Няма проблем, дано да проверяват, ние нямаме какво да крием. Въпросът е, когато се проверява, да се проверява всичко, а не изборно “, уточни депутатът от Политическа партия.

***

***

***

Казахстан анулира през днешния ден закон, предоставящ обилни компетенции на експрезидента Нурсултан Назарбаев и фамилията му, управлявали три десетилетия най-голямата по територия страна в Централна Азия. Това бе епилогът на един законодателен и политически развой, целящ да в профил неговия клан от властта, съобщи Франс прес.

***

Неслучайно назовават Болсонаро „ Бразилския Тръмп “ или „ Тръмп Латино “…

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР